Aldrig varit så nöjd med mina fransar tidigare

Aldrig varit så nöjd med mina fransar tidigare

Hej, hej! Hjärtligt välkommen ska du vara till ett nytt härligt inlägg här på bloggen. Idag är tanken att jag ska skriva om företaget jag vänder mig till för att fixa mina fransar i Luleå eftersom jag har fått många frågor om det. Företaget heter Sara Pakkala och jag har vänt mig dit under en ganska kort period.

Idag är det lite över två månader sedan jag började gå och fixa mina fransar. Anledningen till att jag började med det var för att jag var trött på mascara och lösfransar, enligt mig tar det för mycket tid för mig att stå och fixa mig varje dag. Många av mina kompisar har fixat sina fransar på salong och är otroligt nöjd med det, därför ville jag också prova det. En av mina kompisar tipsade mig om Sara Pakkala, det är företaget hon själv vänder sig till när hon gör sina fransar i Luleå. Eftersom hon är så nöjd finns det ingen anledning för mig att inte lita på det hon säger, därför har jag också börjat gå dit för att fixa fransarna. Hittills har jag bara varit där två gånger men jag tycker ändå att jag kan uttrycka mig om min åsikt. Enligt mig är det här ett jättebra företag som lever upp till mina förväntningar, jag blir alltid lika nöjd efter varje besök där. Så nöjd som jag är med mina fransar nu blev jag aldrig när jag hade mascara eller lösfransar på, vilket är riktigt positivt. Ifall någon av er är intresserad av att gå till en kompetent person för att fixa sina fransar i Luleå kan jag verkligen rekommendera er att gå till Sara Pakkala.


Kommentarer är stängda.