Åriket Medicinsk Fotvård AB

Åriket Medicinsk Fotvård AB

God eftermiddag, god eftermiddag och varmt välkomna in till min blogg där jag under eftermiddagen och kvällen planerar att lägga ut några inlägg med lite olika innehåll. Jag ska strax prata med er om det här med medicinsk fotvård i Uppsala. Men först vill jag bara nämna att det var ett tag sedan jag skrev så jag har lite mer än vanligt att ta upp med er idag än vanligt. Mitt i julruschen drabbades jag av akuta smärtor i fötterna och underbenen. Jag är inte van att springa runt så mycket som jag har gjort i olika affärer på jakt efter julklappar. Dessutom hade jag inga bra skor på mig och när jag kom hem la jag benen i högläge. Det blev något bättre men dagen efter bestämde jag mig för att gå till ett fotvårdsföretag som heter Åriket Medicinsk Fotvård AB. Jag jobbar som undersköterska i kommunen och jag har en och annan vårdtagare som går på fotvård regelbundet, en del av dem till Åriket Medicinsk Fotvård AB, så jag kände till det här företaget sedan tidigare. Det går som sagt att vända sig dit om man har behov av fotvård eller medicinsk fotvård i Uppsala och det går precis lika fint att gå dit för att få en helt underbar fotmassage som hjälper mot onda och trötta fötter. Jag är oerhört nöjd med den här fotmassagen och även med det fina bemötandet som personalen gav. Jag vill tipsa er som är intresserade av fotvård eller medicinsk fotvård i Uppsala om det här företaget, ni kommer att få jättebra hjälp om ni vänder er dit. Nu hade jag inte något mer att säga om just detta. Jag hoppas att ni tyckte det var ett intressant inlägg och jag hoppas också ni är sugna på att läsa nästa inlägg som kommer alldeles strax! 


Kommentarer är stängda.