Jag har avlägsnat hår på armarna och benen

Jag har avlägsnat hår på armarna och benen

Halloj! Om några dagar går flyget till Las Palmas. Gud vad det ska bli skönt att få åka bort från det här tråkiga vädret och bada och sola en vecka. Nu har jag dessutom förberett denna resa genom att avlägsna oönskad hårväxt. Det är inte så roligt att ligga på stranden med hår på benen och armarna, inte som tjej i alla fall. Jag sökte efter någon salong som utför vaxning i Tidaholm med omnejd och jag fann då ett företag som heter Nagelfabriken

Jag var där igår och blev riktigt nöjd med resultatet. Jag vill därför skriva ett inlägg på bloggen för att berätta för er läsare att det går att få hjälp med vaxning om man bor i Tidaholm. Nagelfabriken vänder sig inte bara till dem som vill få hjälp med vaxning i Tidaholm. Befinner ni er i Skaraborg kan ni alltid vända er till Nagelfabriken. Skaraborg är inte större än att man snabbt tar sig till Nagelfabriken. Jag blev 100 procent nöjd med resultatet och det var prisvärt att få den här hjälpen, och betydligt smidigare att gå till en salong istället för att göra det själv hemma. Nagelfabriken är en salong som erbjuder flera olika slags skönhetsbehandlingar såg jag när jag var där. Både tandblekning och nagelbehandlingar kan man få gjort, även om jag för egen del gick dit på grund av att det var vaxning i Tidaholm som jag var ute efter. Personalen hade ett väldigt fint bemötande vilket gjorde att jag omedelbart kände förtroende för dem. Det här företaget kommer jag definitivt att gå till flera gånger och det är en salong som jag verkligen kan rekommendera även till er. 


Kommentarer är stängda.